Chateau Meiland: Maxime baalt dat Claire minder in beeld mag

Chateau Meiland: Maxime baalt dat Claire minder in beeld mag

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET.

Gisteren werd bekend dat Claire, het dochtertje van Maxime Meiland, minder te zien zal zijn in Chateau Meiland na een tik op de vingers van de Inspectie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij stellen dat het meisje maximaal vijf keer per jaar in beeld mag komen. Maxime reageerde dinsdagavond op het besluit: "Ik vind het heel erg jammer. Het is vooral heel erg lastig want wij draaien gewoon echt reality, ze is gewoon natuurlijk bij ons thuis."

Gedoe
Het wordt een hoop gedoe, zo laat ze weten: "We moeten elke keer zeggen dat ze uit beeld moet of we moeten haar afleiden. Dat is wel erg vervelend." Zus Montana baalt er ook van: "Ik hoor heel veel mensen die bij mij in de winkel komen die haar zo'n leuk meisje vinden en haar al van jongs af aan volgen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Chateau Meiland: <em>Maxime</em> baalt dat Claire minder in beeld mag Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET. Gisteren werd bekend dat Claire, het dochtertje van Maxime Meiland, minder te zien zal zijn in Chateau Meiland na een tik op de vingers van de Inspectie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij stellen dat het meisje maximaal vijf keer per jaar in beeld mag komen. Maxime reageerde dinsdagavond op het besluit: "Ik vind het heel erg jammer. Het is vooral heel erg lastig want wij draaien gewoon echt reality, ze is gewoon natuurlijk bij ons thuis." GedoeHet wordt een hoop gedoe, zo laat ze weten: "We moeten elke keer zeggen dat ze uit beeld moet of we moeten haar afleiden. Dat is wel erg vervelend." Zus Montana baalt er ook van: "Ik hoor heel veel mensen die bij mij in de winkel komen die haar zo'n leuk meisje vinden en haar al van jongs af aan volgen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: eerste beelden nieuwe seizoen, vanaf 1 maart op SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Maxime baalt dat Claire minder in beeld mag

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Maxime baalt dat Claire minder in beeld mag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV