Jinek: Sylvia (MAFS) vertelt over haar longkanker

Jinek: Sylvia (MAFS) vertelt over haar longkanker

Sylvia uit Married At First Sight sprak dinsdagavond bij Jinek openhartig over het feit dat ze aan longkanker lijdt en vertelt hoe het nu met haar gaat: "We zijn in een stukje herstel met nog geen uitzicht dat ik er vanaf zal zijn."

'Tumor gekrompen'
Gelukkig is er toch ook positief nieuws te melden: "Uit een scan die ik anderhalve week na mijn behandeling heb gehad blijkt dat de tumor al gekrompen is. Ook de positieve klieren zijn aan het krimpen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: Sylvia (<em>MAFS</em>) vertelt over haar longkanker Sylvia uit Married At First Sight sprak dinsdagavond bij Jinek openhartig over het feit dat ze aan longkanker lijdt en vertelt hoe het nu met haar gaat: "We zijn in een stukje herstel met nog geen uitzicht dat ik er vanaf zal zijn." 'Tumor gekrompen'Gelukkig is er toch ook positief nieuws te melden: "Uit een scan die ik anderhalve week na mijn behandeling heb gehad blijkt dat de tumor al gekrompen is. Ook de positieve klieren zijn aan het krimpen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.
Een enorme klap voor Sylvia

MAFS-deelnemer Sylvia kreeg verschrikkelijk nieuws: ze heeft longkanker. Maar er is gelukkig hoop... 🙏 #Jinek #MarriedAtFirstSight

Posted by RTL on Wednesday, February 24, 2021
TV :
Jinek: Sylvia (MAFS) vertelt over haar longkanker


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Sylvia (MAFS) vertelt over haar longkanker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier