Glow Up met Roxeanne & Nikkie: bekijk de talenten

Glow Up met Roxeanne & Nikkie: bekijk de talenten

Vanaf 15 maart is de make-up talentenjacht Glow Up, gepresenteerd door Roxeanne Hazes en met Nikkie de Jager als vast jurylid, te zien op Videoland. De eerste beelden, waarin ook alle talenten te zien zijn, zie je hieronder.

<em>Glow Up</em> met Roxeanne &amp; Nikkie: bekijk de talenten Vanaf 15 maart is de make-up talentenjacht Glow Up, gepresenteerd door Roxeanne Hazes en met Nikkie de Jager als vast jurylid, te zien op Videoland. De eerste beelden, waarin ook alle talenten te zien zijn, zie je hieronder. De nieuwe talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf maandag 15 maart wekelijks te zien op Videoland. Er wordt gestart met een dubbele aflevering. Bekijk ook Jinek gemist? NikkieTutorials hoopt op saai 2021: 'Ik ben mij ook weleens zat' Bekijk deze video »
TV :
Glow Up met Roxeanne & Nikkie: bekijk de talenten

De nieuwe talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf maandag 15 maart wekelijks te zien op Videoland. Er wordt gestart met een dubbele aflevering.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glow Up met Roxeanne & Nikkie: bekijk de talenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier