Kruispunt gemist? Dit is wat de stilte van een lockdown met ons doet

Kruispunt gemist? Dit is wat de stilte van een lockdown met ons doet

Kruispunt zoekt uit wat de stilte in de straten, stadions en theaters met ons doen. Stilte kan ontzettend heilzaam zijn volgens stiltetrainer Mirjam van der Vegt. "Uit onderzoek is ook gebleken dat onze compassie met andere mensen groter wordt als we vaker de stilte opzoeken." Maar als stilte te lang duurt, wat moet je dan?

Bekijk de video van Kruispunt hieronder.

Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kruispunt</em> gemist? Dit is wat de stilte van een lockdown met ons doet Kruispunt zoekt uit wat de stilte in de straten, stadions en theaters met ons doen. Stilte kan ontzettend heilzaam zijn volgens stiltetrainer Mirjam van der Vegt. "Uit onderzoek is ook gebleken dat onze compassie met andere mensen groter wordt als we vaker de stilte opzoeken." Maar als stilte te lang duurt, wat moet je dan? Bekijk de video van Kruispunt hieronder. Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kruispunt: IC-arts Meta kreeg corona en ontsnapte aan de dood Bekijk deze video » Kruispunt: zo viert men carnaval in coronatijd Bekijk deze video »
TV :
Kruispunt gemist? Dit is wat de stilte van een lockdown met ons doet


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kruispunt gemist? Dit is wat de stilte van een lockdown met ons doet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier