Video: Voetbal-dilemma voor zoontje Monique Smit: "Volendam of Ajax?"

Video: Voetbal-dilemma voor zoontje Monique Smit: "Volendam of Ajax?"

Bekijk de samenvatting van FC Volendam - Ajax.

"Wat een feest"
Het zoontje van zangeres Monique Smit stond voor een groot dilemma dinsdagavond. Is Noah nou voor Volendam of voor Ajax? "Stiekem door het hek kijken naar de wedstrijd en alleen al op de foto voor de “echte” bus was een feest! Ik weet zeker dat deze kleine man lekker zal slapen. Uitslag? 3-2 voor Volledam", schrijft de presentatrice bij de onderstaande Instagrampost.

Bekijk hieronder de beelden van Monique en Noah voor de Ajax-bus en bij de wedstrijd. Klik verder op het rechter pijltje.

Video: Voetbal-dilemma voor zoontje <em>Monique Smit</em>: &quot;Volendam of Ajax?&quot; Bekijk de samenvatting van FC Volendam - Ajax. "Wat een feest"Het zoontje van zangeres Monique Smit stond voor een groot dilemma dinsdagavond. Is Noah nou voor Volendam of voor Ajax? "Stiekem door het hek kijken naar de wedstrijd en alleen al op de foto voor de “echte” bus was een feest! Ik weet zeker dat deze kleine man lekker zal slapen. Uitslag? 3-2 voor Volledam", schrijft de presentatrice bij de onderstaande Instagrampost. Bekijk hieronder de beelden van Monique en Noah voor de Ajax-bus en bij de wedstrijd. Klik verder op het rechter pijltje. Bekijk ook Zien: Monique Smit viert verjaardag van 5-jarig zoontje Noah Bekijk deze video » Monique Smit houdt haar hart vast: "Hier gaat onze kleine tijger" (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Voetbal-dilemma voor zoontje Monique Smit: "Volendam of Ajax?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier