Marcel Huizing over BTW-verlaging van groente en fruit bij Tijd voor MAX

Marcel Huizing over BTW-verlaging van groente en fruit bij Tijd voor MAX

Marcel Huizing, algemeen directeur van de Dirk van den Broek, wil een BTW-verlaging van groente en fruit. Zo worden gezonde producten betaalbaar voor iedereen. Hij startte de petitie 'De Tijd is Rijp', om dit initiatief van de grond te krijgen.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

Marcel Huizing over BTW-verlaging van groente en fruit bij <em>Tijd voor MAX</em> Marcel Huizing, algemeen directeur van de Dirk van den Broek, wil een BTW-verlaging van groente en fruit. Zo worden gezonde producten betaalbaar voor iedereen. Hij startte de petitie 'De Tijd is Rijp', om dit initiatief van de grond te krijgen. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Jack Poels geeft muzikaal voorproefje Bekijk deze video »
TV :
Marcel Huizing over BTW-verlaging van groente en fruit bij Tijd voor MAX

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marcel Huizing over BTW-verlaging van groente en fruit bij Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier