De Vooravond gemist? Milou Brand over beleggen op jonge leeftijd

De Vooravond gemist? Milou Brand over beleggen op jonge leeftijd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Milou Brand over beleggen op jonge leeftijd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Milou Brand en Pim Verlaan van de podcast 'Jong Beleggen' vertellen waarom beleggen op jonge leeftijd belangrijk is. Aangezien jongeren niet weten of zij later nog een AOW of pensioen krijgen, is het volgens hun een goede voorbereiding op je toekomst. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Milou Brand over beleggen op jonge leeftijd

Milou Brand en Pim Verlaan van de podcast 'Jong Beleggen' vertellen waarom beleggen op jonge leeftijd belangrijk is. Aangezien jongeren niet weten of zij later nog een AOW of pensioen krijgen, is het volgens hun een goede voorbereiding op je toekomst.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Milou Brand over beleggen op jonge leeftijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier