Zien: Married at First Sight deelnemer Mick heeft nieuwe liefde gevonden

Zien: Married at First Sight deelnemer Mick heeft nieuwe liefde gevonden

Meer dan één miljoen mensen hebben de afgelopen weken gekeken naar de koppels van 'Married at First Sight'. Gisteravond was dan eindelijk de ontknoping van het programma. Aron en Monique bleken nog gelukkig getrouwd te zijn met elkaar, maar alle andere huwelijken zijn inmiddels gestrand. RTL Boulevard blikte samen met deelnemers Mick en Daisy en Rein en Danny terug op hun avontuur.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Married at First Sight</em> deelnemer <em>Mick</em> heeft nieuwe liefde gevonden Meer dan één miljoen mensen hebben de afgelopen weken gekeken naar de koppels van 'Married at First Sight'. Gisteravond was dan eindelijk de ontknoping van het programma. Aron en Monique bleken nog gelukkig getrouwd te zijn met elkaar, maar alle andere huwelijken zijn inmiddels gestrand. RTL Boulevard blikte samen met deelnemers Mick en Daisy en Rein en Danny terug op hun avontuur. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Married at First Sight deelnemer Mick heeft nieuwe liefde gevonden


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Married at First Sight deelnemer Mick heeft nieuwe liefde gevonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier