De Vooravond gemist? Maan is bang dat ze optreden verleerd is

De Vooravond gemist? Maan is bang dat ze optreden verleerd is

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Maan is bang dat ze optreden verleerd is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Artiest Maan doet mee aan een experiment van Fieldlabs, waarbij ze mag optreden in de Ziggo Dome. Ze weet dit pas een maand, dus heeft direct haar trainer gebeld om te gaan sporten. Ze is bang dat ze het optreden verleerd is en dat ze dus flink moet oefenen vooraf. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Maan is bang dat ze optreden verleerd is

Artiest Maan doet mee aan een experiment van Fieldlabs, waarbij ze mag optreden in de Ziggo Dome. Ze weet dit pas een maand, dus heeft direct haar trainer gebeld om te gaan sporten. Ze is bang dat ze het optreden verleerd is en dat ze dus flink moet oefenen vooraf.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Maan is bang dat ze optreden verleerd is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier