De Vooravond: Sportiviteit grote verschil tussen Mark Rutte en Wopke Hoekstra

De Vooravond: Sportiviteit grote verschil tussen Mark Rutte en Wopke Hoekstra

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Sportiviteit grote verschil tussen Mark Rutte en Wopke Hoekstra Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Er is een reden waarom Wopke Hoekstra steeds schaatsend afgebeeld wordt. Volgens spindoctors is sportiviteit namelijk het grote verschil tussen Mark Rutte en Wopke Hoekstra. Thijs van den Brink vertelt dat dit eigenlijk wel erg is, want het gaat om de plannen die deze mensen hebben met Nederland in plaats van hun hobby's. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Sportiviteit grote verschil tussen Mark Rutte en Wopke Hoekstra

Er is een reden waarom Wopke Hoekstra steeds schaatsend afgebeeld wordt. Volgens spindoctors is sportiviteit namelijk het grote verschil tussen Mark Rutte en Wopke Hoekstra. Thijs van den Brink vertelt dat dit eigenlijk wel erg is, want het gaat om de plannen die deze mensen hebben met Nederland in plaats van hun hobby's.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Sportiviteit grote verschil tussen Mark Rutte en Wopke Hoekstra of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier