Ahmedjan Kasim in De Vooravond: "Vader zit gevangen in Oeigoerenkamp"

Ahmedjan Kasim in De Vooravond: "Vader zit gevangen in Oeigoerenkamp"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Ahmedjan Kasim in <em>De Vooravond</em>: &quot;Vader zit gevangen in Oeigoerenkamp&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. 'Op de Kaart' is een nieuwe rubriek waarin onderwerpen besproken worden die misschien ver van ons bed staan, maar waar we het écht over moeten hebben. De vader van Ahmedjan Kasim zit gevangen in een Oeigoerenkamp. Sindsdien heeft hij geen contact meer met hem en weet Ahmedjan niet of zijn vader nog leeft. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ahmedjan Kasim in De Vooravond: "Vader zit gevangen in Oeigoerenkamp"

'Op de Kaart' is een nieuwe rubriek waarin onderwerpen besproken worden die misschien ver van ons bed staan, maar waar we het écht over moeten hebben. De vader van Ahmedjan Kasim zit gevangen in een Oeigoerenkamp. Sindsdien heeft hij geen contact meer met hem en weet Ahmedjan niet of zijn vader nog leeft.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ahmedjan Kasim in De Vooravond: "Vader zit gevangen in Oeigoerenkamp" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier