De Vooravond gemist? Oeigoerse Ahmedjan Kasim houdt hoop na 75 jaar strijd

De Vooravond gemist? Oeigoerse Ahmedjan Kasim houdt hoop na 75 jaar strijd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Oeigoerse Ahmedjan Kasim houdt hoop na 75 jaar strijd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De vader van de Oeigoerse Ahmedjan Kasim wordt gevangen gehouden in een heropvoedingskamp in China. Kasim hoopt dat er meer aandacht komt voor de strijd tussen Oeigoeren en China, zodat de Oeigoeren hun vrijheid terug kunnen winnen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Oeigoerse Ahmedjan Kasim houdt hoop na 75 jaar strijd

De vader van de Oeigoerse Ahmedjan Kasim wordt gevangen gehouden in een heropvoedingskamp in China. Kasim hoopt dat er meer aandacht komt voor de strijd tussen Oeigoeren en China, zodat de Oeigoeren hun vrijheid terug kunnen winnen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Oeigoerse Ahmedjan Kasim houdt hoop na 75 jaar strijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier