Zien: Feyenoord weet in inhaalduel tegen FC Groningen wederom niet te winnen

Zien: Feyenoord weet in inhaalduel tegen FC Groningen wederom niet te winnen

Feyenoord heeft woensdagavond het inhaalduel tegen FC Groningen wederom niet weten te winnen. In Groningen kwamen de Rotterdammers niet verder dan 0-0. Clubwatcher Mikos Gouda noemt het 'Een wonder dat Feyenoord niet heeft gewonnen', wel heeft de clubwatcher een heel ander Feyenoord gezien dan afgelopen weekend tegen FC Twente.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: <em>Feyenoord</em> weet in inhaalduel tegen <em>FC Groningen</em> wederom niet te winnen Feyenoord heeft woensdagavond het inhaalduel tegen FC Groningen wederom niet weten te winnen. In Groningen kwamen de Rotterdammers niet verder dan 0-0. Clubwatcher Mikos Gouda noemt het 'Een wonder dat Feyenoord niet heeft gewonnen', wel heeft de clubwatcher een heel ander Feyenoord gezien dan afgelopen weekend tegen FC Twente. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Veronica Inside over de relatie tussen Advocaat en Berghuis: "Weleens beter geweest" Bekijk deze video » Johan Derksen in VI over Robin van Galen: "Wat een pedante wijsneus is dat" Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Feyenoord weet in inhaalduel tegen FC Groningen wederom niet te winnen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Feyenoord weet in inhaalduel tegen FC Groningen wederom niet te winnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier