Op1 gemist? Zomerse drukte in Vondelpark enorm risico voor volksgezondheid

Op1 gemist? Zomerse drukte in Vondelpark enorm risico voor volksgezondheid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Zomerse drukte in <em>Vondelpark</em> enorm risico voor <em>volksgezondheid</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het was vandaag wederom mooi weer in Nederland en dat leverde veel drukte op in het Amsterdamse Vondelpark. Arts-microbioloog Marc Bonten zegt dat er vandaag honderd procent zeker een besmet persoon aanwezig is geweest in het Vondelpark. Dit is natuurlijk een enorm groot risico voor de volksgezondheid in Nederland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zomerse drukte in Vondelpark enorm risico voor volksgezondheid

Het was vandaag wederom mooi weer in Nederland en dat leverde veel drukte op in het Amsterdamse Vondelpark. Arts-microbioloog Marc Bonten zegt dat er vandaag honderd procent zeker een besmet persoon aanwezig is geweest in het Vondelpark. Dit is natuurlijk een enorm groot risico voor de volksgezondheid in Nederland.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zomerse drukte in Vondelpark enorm risico voor volksgezondheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier