Op1 gemist? Dit werd er besproken tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer

Op1 gemist? Dit werd er besproken tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Dit werd er besproken tijdens het <em>coronadebat</em> in de Tweede Kamer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Politiek verslaggever Marleen de Rooy was vandaag aanwezig tijdens het debat in de Tweede Kamer over de corona-aanpak. Er blijkt in de Tweede Kamer een kleine meerderheid te zijn voor het behouden van de avondklok. Iedere partij gebruikte vandaag zijn tijd om steun te betuigen aan de achterban, volgens de Rooy was het duidelijk te merken dat het verkiezingstijd is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Dit werd er besproken tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer

Politiek verslaggever Marleen de Rooy was vandaag aanwezig tijdens het debat in de Tweede Kamer over de corona-aanpak. Er blijkt in de Tweede Kamer een kleine meerderheid te zijn voor het behouden van de avondklok. Iedere partij gebruikte vandaag zijn tijd om steun te betuigen aan de achterban, volgens de Rooy was het duidelijk te merken dat het verkiezingstijd is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit werd er besproken tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier