Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet het belang van de kiezer boven het CDA

Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet het belang van de kiezer boven het CDA

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Pieter Omtzigt</em> zet het belang van de kiezer boven het <em>CDA</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het CDA staat al jaren bekend als een machtspartij in Nederland, dat is iets waar Pieter Omtzigt zich totaal niet in kan vinden. Pieter vertelt bij Talkshow Op1 dat hij in de politiek zit voor de kiezer en niet voor het CDA: "De partij staat niet in de grondwet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet het belang van de kiezer boven het CDA

Het CDA staat al jaren bekend als een machtspartij in Nederland, dat is iets waar Pieter Omtzigt zich totaal niet in kan vinden. Pieter vertelt bij Talkshow Op1 dat hij in de politiek zit voor de kiezer en niet voor het CDA: "De partij staat niet in de grondwet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Pieter Omtzigt zet het belang van de kiezer boven het CDA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier