Op1 gemist? "Per seconde wijzer-spelers winnen mede dankzij Kees van Heerikhuize"

Op1 gemist? "Per seconde wijzer-spelers winnen mede dankzij Kees van Heerikhuize"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

De populaire kennisquiz Per seconde wijzer is al decennialang op televisie en nog altijd kijken er elke avond honderdduizenden mensen naar. Belangrijke schakel in het spel is testspeler Kees van Heerikhuize, gekscherend 'TestKees' genoemd. Hij test alle vragen én hij ondersteunt de echte deelnemers. Volgens presentator Erik Dijkstra hebben diverse spelers hun winst mede te danken aan Van Heerikhuize.

<em>Op1</em> gemist? &quot;<em>Per seconde wijzer</em>-spelers winnen mede dankzij Kees van Heerikhuize&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. De populaire kennisquiz Per seconde wijzer is al decennialang op televisie en nog altijd kijken er elke avond honderdduizenden mensen naar. Belangrijke schakel in het spel is testspeler Kees van Heerikhuize, gekscherend 'TestKees' genoemd. Hij test alle vragen én hij ondersteunt de echte deelnemers. Volgens presentator Erik Dijkstra hebben diverse spelers hun winst mede te danken aan Van Heerikhuize. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Per seconde wijzer is elke maandag tot en met donderdag rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Per seconde wijzer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? "Per seconde wijzer-spelers winnen mede dankzij Kees van Heerikhuize"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

Per seconde wijzer is elke maandag tot en met donderdag rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Per seconde wijzer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV