Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending Onderwerpen van deze uitzending In gesprek met Kees van der StaaijEr is niet één partij zo stabiel als de SGP. Al sinds de oorlog haalde de partij soms twee, meestal drie zetels, maar ook nooit meer. Er is wel een belangrijk verschil: door de versnippering van het politieke landschap wegen die zetels de laatste jaren veel zwaarder dan vroeger. In onze reeks verdiepende gesprekken met lijsttrekkers van de dertien grootste partijen, vanavond SGP-leider Kees van der Staaij. We ontleden het verkiezingsprogramma, kijken wat de partij wil en hoe er in het verleden is gestemd. En verder: de verwachtingen, ambities en kritiek van de achterban. Europese leiders praten over vaccinpaspoortDe leiders van de Europese lidstaten, waaronder demissionair premier Mark Rutte, praten online over de mogelijkheid van een vaccinpaspoort. Met dat soort paspoorten zou reizen makkelijker worden als je gevaccineerd bent. Oostenrijk is bijvoorbeeld voor zo'n paspoort, maar niet alle landen zijn even enthousiast.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

In gesprek met Kees van der Staaij
Er is niet één partij zo stabiel als de SGP. Al sinds de oorlog haalde de partij soms twee, meestal drie zetels, maar ook nooit meer. Er is wel een belangrijk verschil: door de versnippering van het politieke landschap wegen die zetels de laatste jaren veel zwaarder dan vroeger. In onze reeks verdiepende gesprekken met lijsttrekkers van de dertien grootste partijen, vanavond SGP-leider Kees van der Staaij. We ontleden het verkiezingsprogramma, kijken wat de partij wil en hoe er in het verleden is gestemd. En verder: de verwachtingen, ambities en kritiek van de achterban.

Europese leiders praten over vaccinpaspoort
De leiders van de Europese lidstaten, waaronder demissionair premier Mark Rutte, praten online over de mogelijkheid van een vaccinpaspoort. Met dat soort paspoorten zou reizen makkelijker worden als je gevaccineerd bent. Oostenrijk is bijvoorbeeld voor zo'n paspoort, maar niet alle landen zijn even enthousiast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier