Jinek: Sunnery James en Ryan Marciano in volle Ziggo Dome voor corona-experiment

Jinek: Sunnery James en Ryan Marciano in volle Ziggo Dome voor corona-experiment

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 24 februari terugkijken bij Gids.tv.

Sunnery James en Ryan Marciano hebben al een jaar niet opgetreden in verband met het coronavirus. Maar binnenkort staan ze in een volle Ziggo Dome, dit terwijl de coronacrisis nog niet voorbij is. De dj’s vertellen hier meer over bij Jinek.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Sunnery James en Ryan Marciano in volle Ziggo Dome voor corona-experiment Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 24 februari terugkijken bij Gids.tv. Sunnery James en Ryan Marciano hebben al een jaar niet opgetreden in verband met het coronavirus. Maar binnenkort staan ze in een volle Ziggo Dome, dit terwijl de coronacrisis nog niet voorbij is. De dj’s vertellen hier meer over bij Jinek. Lees verder onder de video. Sunnery James en Ryan Marciano staan te trappelenSunnery en Ryan vertellen dat ze staan te trappelen om weer een optreden te mogen geven en hebben in de tussentijd veel nieuwe muziek gemaakt. Het gaat om een liveoptreden als proef in de Ziggo Dome met publiek, dit is een georganiseerd experiment van Fieldlab. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Sunnery James en Ryan Marciano in volle Ziggo Dome voor corona-experiment

Sunnery James en Ryan Marciano staan te trappelen
Sunnery en Ryan vertellen dat ze staan te trappelen om weer een optreden te mogen geven en hebben in de tussentijd veel nieuwe muziek gemaakt. Het gaat om een liveoptreden als proef in de Ziggo Dome met publiek, dit is een georganiseerd experiment van Fieldlab.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Sunnery James en Ryan Marciano in volle Ziggo Dome voor corona-experiment of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier