Goedemorgen Nederland: ondernemers willen meer hulp, ook na de crisis

Goedemorgen Nederland: ondernemers willen meer hulp, ook na de crisis

Ondernemers trekken nogmaals aan de bel bij de overheid, aangezien de buffers op beginnen te raken. Ze willen uitbreiding van het steunpakket en extra maatregelen. Eén daarvan is om ondernemers ook na de crisis te blijven steunen. Veel ondernemers hebben inmiddels een gigantische schuld bij de Belastingdienst die niet zomaar afgelost kan worden.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: ondernemers willen meer hulp, ook na de crisis Ondernemers trekken nogmaals aan de bel bij de overheid, aangezien de buffers op beginnen te raken. Ze willen uitbreiding van het steunpakket en extra maatregelen. Eén daarvan is om ondernemers ook na de crisis te blijven steunen. Veel ondernemers hebben inmiddels een gigantische schuld bij de Belastingdienst die niet zomaar afgelost kan worden. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: horecaondernemers openen 2 maart terrassen, ondanks lockdown Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: ondernemers willen meer hulp, ook na de crisis


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: ondernemers willen meer hulp, ook na de crisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier