Donderdag in De 5 Uur Show: Farid Azarkan en Lucas Hamming

Donderdag in De 5 Uur Show: Farid Azarkan en Lucas Hamming

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws:

  • Farid Azarkan is te gast, de lijsttrekker van DENK.
  • Lucas Hamming komt langs voor een optreden

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Farid Azarkan en Lucas Hamming Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws: Farid Azarkan is te gast, de lijsttrekker van DENK. Lucas Hamming komt langs voor een optreden Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Farid Azarkan in Buitenhof: "Brede doorlichting is nodig om belastingstelsel te verbeteren" Bekijk deze video » Jinek gemist? Farid Azarkan prijst Hugo de Jonge na debat: "Echt knap" Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Farid Azarkan en Lucas Hamming


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Farid Azarkan en Lucas Hamming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier