Goedemorgen Nederland: Europese Unie gaat in gesprek met farmaceuten

Goedemorgen Nederland: Europese Unie gaat in gesprek met farmaceuten

Het AstraZeneca-vaccin werd lange tijd gezien als hét vaccin dat ons uit de coronacrisis zou trekken. Hoofdreden is dat het vaccin makkelijker te bewaren is. Inmiddels loopt het bedrijf tegen ontzettend veel leveringsproblemen aan, waardoor de afspraken niet nagekomen kunnen worden. Op de EU-top gaan politici in gesprek met farmaceuten hoe een dergelijke situatie in de toekomst kan worden voorkomen.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Europese Unie gaat in gesprek met farmaceuten Het AstraZeneca-vaccin werd lange tijd gezien als hét vaccin dat ons uit de coronacrisis zou trekken. Hoofdreden is dat het vaccin makkelijker te bewaren is. Inmiddels loopt het bedrijf tegen ontzettend veel leveringsproblemen aan, waardoor de afspraken niet nagekomen kunnen worden. Op de EU-top gaan politici in gesprek met farmaceuten hoe een dergelijke situatie in de toekomst kan worden voorkomen. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: horecaondernemers openen 2 maart terrassen, ondanks lockdown Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Europese Unie gaat in gesprek met farmaceuten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Europese Unie gaat in gesprek met farmaceuten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier