Marble Mania: ‘knikkerkampioen’ Kjeld Nuis vindt Inge en Leontien geen concurrentie

Marble Mania: ‘knikkerkampioen’ Kjeld Nuis vindt Inge en Leontien geen concurrentie

Kjeld Nuis neemt het vanavond in Marble Mania op tegen Leontien van Moorsel en Inge de Bruijn. Hij is er echter overtuigd dat het een eenvoudige strijd voor hem wordt op de knikkerbaan. “Ik knikker heel mijn leven al”, zegt de schaatser. “Ik ben sinds de basisschool kampioen van het schoolplein. Dat gaan we vanavond laten zien.” Ook is hij niet bang voor Inge en Leontien. “Dat is geen concurrentie.”

Bekijk de vooruitblik van Kjeld Nuis op de nieuwe aflevering van Marble Mania hieronder.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marble Mania</em>: ‘knikkerkampioen’ Kjeld Nuis vindt Inge en Leontien geen concurrentie Kjeld Nuis neemt het vanavond in Marble Mania op tegen Leontien van Moorsel en Inge de Bruijn. Hij is er echter overtuigd dat het een eenvoudige strijd voor hem wordt op de knikkerbaan. “Ik knikker heel mijn leven al”, zegt de schaatser. “Ik ben sinds de basisschool kampioen van het schoolplein. Dat gaan we vanavond laten zien.” Ook is hij niet bang voor Inge en Leontien. “Dat is geen concurrentie.” Bekijk de vooruitblik van Kjeld Nuis op de nieuwe aflevering van Marble Mania hieronder. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Marble Mania: Radio 538-collega's over jungle-baan: ''Het is net alsof ik tussen je tenen kijk Frank!'' Bekijk deze video » Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: ‘knikkerkampioen’ Kjeld Nuis vindt Inge en Leontien geen concurrentie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier