Zien: flinke confrontatie tussen Hugo de Jonge en Wybren van Haga

Zien: flinke confrontatie tussen Hugo de Jonge en Wybren van Haga

Minister Hugo de Jonge is woensdag tijdens een coronadebat in de Tweede Kamer in een stevige clash gekomen met Kamerlid Wybren van Haga van Forum voor Democratie. Volgens De Jonge zou Van Haga nepnieuws verspreiden en ondermijnt hij daarmee de volksgezondheid.

Wybren van Haga trekt het aantal doden vanwege corona in twijfel, waar Hugo de Jonge zeer geïrriteerd op reageert. "Nee, nee, nee, dit echt gevaarlijk! Dat kan niet in een pandemie!" roept De Jonge. Van Haga begrijpt vervolgens niet dat de voorzitter niet ingrijpt terwijl hij onderbroken wordt.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: flinke confrontatie tussen <em>Hugo de Jonge</em> en Wybren van Haga Minister Hugo de Jonge is woensdag tijdens een coronadebat in de Tweede Kamer in een stevige clash gekomen met Kamerlid Wybren van Haga van Forum voor Democratie. Volgens De Jonge zou Van Haga nepnieuws verspreiden en ondermijnt hij daarmee de volksgezondheid. Wybren van Haga trekt het aantal doden vanwege corona in twijfel, waar Hugo de Jonge zeer geïrriteerd op reageert. "Nee, nee, nee, dit echt gevaarlijk! Dat kan niet in een pandemie!" roept De Jonge. Van Haga begrijpt vervolgens niet dat de voorzitter niet ingrijpt terwijl hij onderbroken wordt. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Europese Unie gaat in gesprek met farmaceuten Bekijk deze video »
TV :
Zien: flinke confrontatie tussen Hugo de Jonge en Wybren van Haga


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: flinke confrontatie tussen Hugo de Jonge en Wybren van Haga of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier