Zien: NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars

Zien: NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars

Op 18 februari landde de verkenner Perseverance met succes op Mars. Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA heeft een indrukwekkende panoramafoto gedeeld die marsrover gemaakt heeft vanop het oppervlak van de planeet. De afbeelding toont een verlaten gebied met onder meer de rand van de Jezero-krater.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: NASA deelt eerste 360°-<em>panoramafoto van Mars</em> Op 18 februari landde de verkenner Perseverance met succes op Mars. Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA heeft een indrukwekkende panoramafoto gedeeld die marsrover gemaakt heeft vanop het oppervlak van de planeet. De afbeelding toont een verlaten gebied met onder meer de rand van de Jezero-krater. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: NASA-personeel door het dolle heen vanwege succesvolle landing op Mars Bekijk deze video » Zien: nieuwe NASA-beelden van Mars na landing van Perseverance Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier