Zien: overlevende van Turkish Airlines-ramp spreekt over het ongeluik

Zien: overlevende van Turkish Airlines-ramp spreekt over het ongeluik

Het is vandaag 12 jaar geleden dat een toestel van Turkish Airlines neerstortte in een weiland vlak bij Schiphol. Van de 144 inzittenden kwamen negen mensen om het leven. Koos Schinkels had een engeltje op zijn schouder en overleefde het ongeluk. Hij vertelt dat hij heel anders is gaan leven, aangezien het ongeluk 'een jaarlijkse dag van bezinning' heeft opgeleverd.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: overlevende van <em>Turkish Airlines-ramp</em> spreekt over het ongeluik Het is vandaag 12 jaar geleden dat een toestel van Turkish Airlines neerstortte in een weiland vlak bij Schiphol. Van de 144 inzittenden kwamen negen mensen om het leven. Koos Schinkels had een engeltje op zijn schouder en overleefde het ongeluk. Hij vertelt dat hij heel anders is gaan leven, aangezien het ongeluk 'een jaarlijkse dag van bezinning' heeft opgeleverd. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Daytona 500: Gigantische crash met meerdere auto's (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: overlevende van Turkish Airlines-ramp spreekt over het ongeluik


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: overlevende van Turkish Airlines-ramp spreekt over het ongeluik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier