Kiespijn gemist? Ryanne van Dorst ontdekt blunder in campagnevideo Feestpartij

Kiespijn gemist? Ryanne van Dorst ontdekt blunder in campagnevideo Feestpartij

Kiespijn is een nieuwe politieke quiz, waarin je je op een bijzondere manier kunt voorbereiden op de aankomende verkiezingen. In deze quiz is op een gegeven moment een campagnevideo van De Feestpartij te zien, maar Ryanne van Dorst ontdekt iets heel opmerkelijks. “Als je reclame maakt voor je politieke feestpartij en niet eens de draadjes van je mengpaneel aansluit, dan weet ik niet of je het goed gaat doen in de Tweede Kamer.”

Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder.

De quiz Kiespijn is sinds zondag 21 februari wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kiespijn</em> gemist? Ryanne van Dorst ontdekt blunder in campagnevideo Feestpartij Kiespijn is een nieuwe politieke quiz, waarin je je op een bijzondere manier kunt voorbereiden op de aankomende verkiezingen. In deze quiz is op een gegeven moment een campagnevideo van De Feestpartij te zien, maar Ryanne van Dorst ontdekt iets heel opmerkelijks. “Als je reclame maakt voor je politieke feestpartij en niet eens de draadjes van je mengpaneel aansluit, dan weet ik niet of je het goed gaat doen in de Tweede Kamer.” Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder. De quiz Kiespijn is sinds zondag 21 februari wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Diederik Ebbinge over verkiezingsquiz Kiespijn Bekijk deze video » Ryanne van Dorst in Kiespijn: ‘Had allang vaccin in mijn reet willen hebben’ Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiespijn gemist? Ryanne van Dorst ontdekt blunder in campagnevideo Feestpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier