Road To Kalvijn Show: "Ik heb deze talkshow zwaar onderschat"

Road To Kalvijn Show: "Ik heb deze talkshow zwaar onderschat"

Kelvin Boerma, bekend als Kalvijn op YouTube, krijgt vanaf 1 maart zijn eigen talkshow op NPO 3. Op zijn YouTube-kanaal vlogt hij de weg hier naartoe, om zijn kijkers een idee te geven wat je hiervoor allemaal moet regelen. Hij is niet alleen de presentator, maar ook de producent. Dit levert aardig wat stress op, waardoor de YouTuber moet toegeven dat hij het proces zwaar onderschat heeft.

<em>Road To Kalvijn Show</em>: &quot;Ik heb deze talkshow zwaar onderschat&quot; Kelvin Boerma, bekend als Kalvijn op YouTube, krijgt vanaf 1 maart zijn eigen talkshow op NPO 3. Op zijn YouTube-kanaal vlogt hij de weg hier naartoe, om zijn kijkers een idee te geven wat je hiervoor allemaal moet regelen. Hij is niet alleen de presentator, maar ook de producent. Dit levert aardig wat stress op, waardoor de YouTuber moet toegeven dat hij het proces zwaar onderschat heeft. Je ziet De Kalvijn Show vanaf 1 maart elke maandagavond om 21.20 uur op NPO 3. Bekijk ook Kalvijn zingt de klassieker Het Regent Zonnestralen in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Road To Kalvijn Show: "Ik heb deze talkshow zwaar onderschat"

Je ziet De Kalvijn Show vanaf 1 maart elke maandagavond om 21.20 uur op NPO 3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Road To Kalvijn Show: "Ik heb deze talkshow zwaar onderschat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier