De TV Kantine: bekijk voorproefje op bloopers en blik achter de schermen

De TV Kantine: bekijk voorproefje op bloopers en blik achter de schermen

Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van De TV Kantine. Maar vanavond is het een speciale uitzending, want je krijgt een blik achter de schermen en kunt ook genieten van de bloopers van afgelopen seizoen.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em>: bekijk voorproefje op bloopers en blik achter de schermen Vanavond kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van De TV Kantine. Maar vanavond is het een speciale uitzending, want je krijgt een blik achter de schermen en kunt ook genieten van de bloopers van afgelopen seizoen. Lees verder onder de video. Slappe lach om hilarische outfitIn een voorproefje is te zien dat er vooral veel wordt gelachen achter de schermen van De TV Kantine, waarin onder anderen Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap bekende Nederlanders op hilarische wijze imiteren. Zo krijgt gastactrice Chantal Janzen elke keer de slappe lach als ze Carlo in een bepaalde outfit ziet… Bekijk het fragment uit de nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch: Carlo Boszhard blikt terug op De TV Kantine samen met echte Ad Visser Bekijk deze video » De TV Kantine gemist? Horrorclown Rob Kemps chanteert John de Mol met knikker Bekijk deze video »

Slappe lach om hilarische outfit
In een voorproefje is te zien dat er vooral veel wordt gelachen achter de schermen van De TV Kantine, waarin onder anderen Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap bekende Nederlanders op hilarische wijze imiteren. Zo krijgt gastactrice Chantal Janzen elke keer de slappe lach als ze Carlo in een bepaalde outfit ziet…

Bekijk het fragment uit de nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: bekijk voorproefje op bloopers en blik achter de schermen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier