Big Brother: beste vrienden Jill en Thomas zijn genomineerd

Big Brother: beste vrienden Jill en Thomas zijn genomineerd

Er gaat een pijnlijke beslissing vallen in Big Brother. Jill en Thomas zijn namelijk allebei genomineerd, en zij zijn de beste vrienden in het huis. Dit betekent dat een van hen door moet zonder de ander, wat hen zwaar valt. Hun lot ligt nu in handen van de kijkers.

In onderstaande video is te zien dat de twee al aanvoelden dat ze de meeste stemmen zouden krijgen.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: beste vrienden Jill en Thomas zijn genomineerd Er gaat een pijnlijke beslissing vallen in Big Brother. Jill en Thomas zijn namelijk allebei genomineerd, en zij zijn de beste vrienden in het huis. Dit betekent dat een van hen door moet zonder de ander, wat hen zwaar valt. Hun lot ligt nu in handen van de kijkers. In onderstaande video is te zien dat de twee al aanvoelden dat ze de meeste stemmen zouden krijgen. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. View this post on Instagram A post shared by Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe) Video: in Big Brother is de kapper gewoon open Bekijk deze video » Big Brother: huismeester Mike krijgt straf en moet op vouwbed buiten slapen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: beste vrienden Jill en Thomas zijn genomineerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier