Backstage bij de TV Kantine: Edsilia Rombley scheurde uit haar broek

Backstage bij de TV Kantine: Edsilia Rombley scheurde uit haar broek

__ Nu de afleveringen van De TV Kantine voorbij zijn, smachten wij allemaal naar meer. Dus komt RTL nu met 'the making of'. Zo kunnen we toch nog eventjes genieten van dit heerlijke programma en kunnen backstage beelden goed gebruikt worden.__

Backstage bij de <em>TV Kantine</em>: Edsilia Rombley scheurde uit haar broek __ Nu de afleveringen van De TV Kantine voorbij zijn, smachten wij allemaal naar meer. Dus komt RTL nu met 'the making of'. Zo kunnen we toch nog eventjes genieten van dit heerlijke programma en kunnen backstage beelden goed gebruikt worden.__ Uit broek gescheurdEdsilia Rombley vertelt dat ze alles doet voor de TV Kantine, en daar hoort wit dragen bij. Ze wilde dit helemaal niet, omdat ze wat coronakilo's zou zijn aangekomen. Toch heeft ze zichzelf in het pakje gehesen, maar is er vervolgens volledig uitgescheurd. Bekijk het fragment uit de nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine gemist? Horrorclown Rob Kemps chanteert John de Mol met knikker Bekijk deze video » De TV Kantine: bekijk voorproefje op bloopers en blik achter de schermen Bekijk deze video »

Uit broek gescheurd
Edsilia Rombley vertelt dat ze alles doet voor de TV Kantine, en daar hoort wit dragen bij. Ze wilde dit helemaal niet, omdat ze wat coronakilo's zou zijn aangekomen. Toch heeft ze zichzelf in het pakje gehesen, maar is er vervolgens volledig uitgescheurd.

Bekijk het fragment uit de nieuwe aflevering van De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV