Marble Mania: Kjeld Nuis neemt Winston Gerschtanowitz in de maling: "8 bananen!?"

Marble Mania: Kjeld Nuis neemt Winston Gerschtanowitz in de maling: "8 bananen!?"

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vanavond (25 februari) kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Marble Mania. En deze keer wordt het een spannende strijd tussen de drie Olympisch kampioenen Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel. Kjeld heeft tijdens uitzending trek en eet een banaantje. Bekijk de promo van Marble Mania met de hongerige Kjeld hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: <em>Kjeld Nuis</em> neemt <em>Winston Gerschtanowitz</em> in de maling: &quot;8 bananen!?&quot; Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond (25 februari) kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Marble Mania. En deze keer wordt het een spannende strijd tussen de drie Olympisch kampioenen Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel. Kjeld heeft tijdens uitzending trek en eet een banaantje. Bekijk de promo van Marble Mania met de hongerige Kjeld hieronder. Lees verder onder de video. DollenKjeld Nuis deelt op zijn Instagrampagina foto's en video's van de uitzending van vanavond en schrijft: "Gaan we winnen? Tegen deze gouden ladies." In de video is te zien dat Kjeld een banaantje eet tijdens de Marble Mania-opname en presentator Winston Gerschtanowitz vraagt hem hoeveel hij er per dag eet. De schaatser zegt zonder een lach: "Acht." Winston gelooft hem, maar Kjeld dolt maar met hem: "Oh ik zou het zo geloven", zegt Gerschtanowitz. Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Donderdag in Marble Mania: Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel Bekijk deze video » Marble Mania: ‘knikkerkampioen’ Kjeld Nuis vindt Inge en Leontien geen concurrentie Bekijk deze video »
Entertainment :
Marble Mania: Kjeld Nuis neemt Winston Gerschtanowitz in de maling: "8 bananen!?"

Dollen
Kjeld Nuis deelt op zijn Instagrampagina foto's en video's van de uitzending van vanavond en schrijft: "Gaan we winnen? Tegen deze gouden ladies." In de video is te zien dat Kjeld een banaantje eet tijdens de Marble Mania-opname en presentator Winston Gerschtanowitz vraagt hem hoeveel hij er per dag eet. De schaatser zegt zonder een lach: "Acht." Winston gelooft hem, maar Kjeld dolt maar met hem: "Oh ik zou het zo geloven", zegt Gerschtanowitz.

Marble Mania is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Kjeld Nuis neemt Winston Gerschtanowitz in de maling: "8 bananen!?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV