Video: Buurtbewoners over feestend Vondelpark: "Nog drukker dan Koningsdag"

Video: Buurtbewoners over feestend Vondelpark: "Nog drukker dan Koningsdag"

In het Vondelpark werd woensdag 24 februari een groot 'festival' gehouden, waarbij jongeren luidkeels meezongen met muziek en weinig afstand hielden.

"Gezellig"
Uiteindelijk moest de politie ingrijpen. De buurtbewoners reageren op de gebeurtenis. Een vrouw vertelt dat het nog drukker dan Koningsdag was, maar het zag er wel gezellig uit. Een andere vrouw vond het asociaal gedrag.

Bekijk hieronder de NOS-video met de buurtbewoners van het Vondelpark over de feestende jongeren.

Video: <em>Buurtbewoners</em> over feestend <em>Vondelpark</em>: &quot;Nog drukker dan Koningsdag&quot; In het Vondelpark werd woensdag 24 februari een groot 'festival' gehouden, waarbij jongeren luidkeels meezongen met muziek en weinig afstand hielden. "Gezellig"Uiteindelijk moest de politie ingrijpen. De buurtbewoners reageren op de gebeurtenis. Een vrouw vertelt dat het nog drukker dan Koningsdag was, maar het zag er wel gezellig uit. Een andere vrouw vond het asociaal gedrag. Bekijk hieronder de NOS-video met de buurtbewoners van het Vondelpark over de feestende jongeren. Bekijk ook Zien: feestende jongeren in Vondelpark gooien coronamaatregelen overboord Bekijk deze video » Op1 gemist? Zomerse drukte in Vondelpark enorm risico voor volksgezondheid Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Buurtbewoners over feestend Vondelpark: "Nog drukker dan Koningsdag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier