Bekijk kick-off van Samen kunnen we niet Stuk van StukTV

Bekijk kick-off van Samen kunnen we niet Stuk van StukTV

We kunnen allemaal wel wat positiviteit gebruiken tijdens de coronacrisis. StukTV laat zien hoe je, juist in deze tijd, iets goeds kunt doen voor een ander. Dit doen Giel, Thomas en Stefan in de nieuwe StukTV-serie Samen kunnen we niet Stuk. Bekijk de kick-off hieronder.

De tekst gaat onder de video verder.

Bekijk kick-off van <em>Samen kunnen we niet Stuk</em> van <em>StukTV</em> We kunnen allemaal wel wat positiviteit gebruiken tijdens de coronacrisis. StukTV laat zien hoe je, juist in deze tijd, iets goeds kunt doen voor een ander. Dit doen Giel, Thomas en Stefan in de nieuwe StukTV-serie Samen kunnen we niet Stuk. Bekijk de kick-off hieronder. De tekst gaat onder de video verder. Kom in actieMet Samen niet Stuk willen Giel, Thomas en Stefan een begin maken om elkaar te inspireren en in actie te komen. "Kijk wat je kunt doen voor een ander, hoe klein of groot het gebaar ook is, het zit ‘m in de betekenis ervan. Let goed op elkaar en hou vooral nog even vol. Er komen betere tijden aan!", aldus StukTV. Bekijk hierboven de kick-off van Samen kunnen we niet Stuk van StukTV. De volgende afleveringen kun je zien op het YouTube-kanaal van StukTV. Bekijk ook ZIEN: Nederlandse 'Charlie's Angels' Anna, Gwen & Romy in actie in De Kluis #4 Bekijk deze video » Video: Giel de Winter vindt zichzelf een 'gierige klootzak' om lege tank: "Zo kut" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk kick-off van Samen kunnen we niet Stuk van StukTV

Kom in actie
Met Samen niet Stuk willen Giel, Thomas en Stefan een begin maken om elkaar te inspireren en in actie te komen. "Kijk wat je kunt doen voor een ander, hoe klein of groot het gebaar ook is, het zit ‘m in de betekenis ervan. Let goed op elkaar en hou vooral nog even vol. Er komen betere tijden aan!", aldus StukTV.

Bekijk hierboven de kick-off van Samen kunnen we niet Stuk van StukTV. De volgende afleveringen kun je zien op het YouTube-kanaal van StukTV.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk kick-off van Samen kunnen we niet Stuk van StukTV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV