Heftig: 22-jarige Marwa bewusteloos geslagen in Vondelpark: "Hij accepteerde geen nee"

Heftig: 22-jarige Marwa bewusteloos geslagen in Vondelpark: "Hij accepteerde geen nee"

Marwa is bewusteloos geslagen in het Vondelpark tijdens de drukke avond in coronatijd. Door dit incident heeft ze een hersenschudding gekregen, een gekneuste neus en blauwe plekken: "M'n voorhoofd is gehecht. Ik wil heel graag dat deze man gevonden word", zegt ze in de onderstaande video.

Bekijk hieronder de NOSStories-video met Marwa haar oproep om de dader te vinden.

Heftig: 22-jarige <em>Marwa</em> bewusteloos geslagen in <em>Vondelpark</em>: &quot;Hij accepteerde geen nee&quot; Marwa is bewusteloos geslagen in het Vondelpark tijdens de drukke avond in coronatijd. Door dit incident heeft ze een hersenschudding gekregen, een gekneuste neus en blauwe plekken: "M'n voorhoofd is gehecht. Ik wil heel graag dat deze man gevonden word", zegt ze in de onderstaande video. Bekijk hieronder de NOSStories-video met Marwa haar oproep om de dader te vinden. Bekijk ook Yeşilgöz tegen Thierry Baudet: 'Maak Vondelpark schoon als je er graag bij was geweest' Bekijk deze video » Jongeren over Vondelpark-feest in Amsterdam: ''We willen gewoon leven'' (video) Bekijk deze video » Video: Buurtbewoners over feestend Vondelpark: "Nog drukker dan Koningsdag" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: 22-jarige Marwa bewusteloos geslagen in Vondelpark: "Hij accepteerde geen nee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier