Video: Ronnie Flex over single '501' met Bilal Wahib: "Ik wist niet wat een 501 was"

Video: Ronnie Flex over single '501' met Bilal Wahib: "Ik wist niet wat een 501 was"

Na Bilal Wahib zijn nummer 1-hit 'Tigers' komt de Mocro Maffia-acteur met een heel eigen album. RTL Boulevard heeft de clipprimeur van zijn eerste single '501'. Dit nummer zingt Bilal samen met Ronnie Flex, die eerst niet wist wat een 501 was. Bilal vertelt in de onderstaande video wat een 501 is: "Het gaat over een broek. Ik hou van die broek. Het is een damesbroek en die lift de billen een beetje omhoog."

Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met Bilal Wahib en Ronnie Flex over hun nieuwe single '501'.

Video: <em>Ronnie Flex</em> over single <em>'501'</em> met <em>Bilal Wahib</em>: &quot;Ik wist niet wat een 501 was&quot; Na Bilal Wahib zijn nummer 1-hit 'Tigers' komt de Mocro Maffia-acteur met een heel eigen album. RTL Boulevard heeft de clipprimeur van zijn eerste single '501'. Dit nummer zingt Bilal samen met Ronnie Flex, die eerst niet wist wat een 501 was. Bilal vertelt in de onderstaande video wat een 501 is: "Het gaat over een broek. Ik hou van die broek. Het is een damesbroek en die lift de billen een beetje omhoog." Bekijk hieronder de RTL Boulevard-video met Bilal Wahib en Ronnie Flex over hun nieuwe single '501'. Bekijk ook Zien: Mocro Maffia-Bilal Wahib is de 'Marokkaanse Sven Kramer' Bekijk deze video » Humberto gemist? Achmed Akkabi over Mocro Maffia Bekijk deze video »
TV :
Video: Ronnie Flex over single '501' met Bilal Wahib: "Ik wist niet wat een 501 was"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Ronnie Flex over single '501' met Bilal Wahib: "Ik wist niet wat een 501 was" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier