Marble Mania: Inge de Bruijn dolblij met overwinning (video)

Marble Mania: Inge de Bruijn dolblij met overwinning (video)

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Deze week strijden sporthelden Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: Inge de Bruijn dolblij met overwinning (video) Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Deze week strijden sporthelden Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania. De tekst gaat verder onder de video. Voor topsporters is het een behoorlijke uitdaging om vanaf de zijlijn toe te kijken. Ze willen alledrie maar één ding: winnen! Die mentaliteit zorgt voor flink wat spanning. Wie zal er uiteindelijk als eerste over de finish rollen? Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook StukTV-mannen in Marble Mania: "Giel, Thomas & Stefan gaan stuk" Bekijk deze video » StukTV in Marble Mania: Stefan Jurriens irriteert Giel de Winter: "Opzouten!" Bekijk deze video »
TV :
Marble Mania: Inge de Bruijn dolblij met overwinning (video)

Voor topsporters is het een behoorlijke uitdaging om vanaf de zijlijn toe te kijken. Ze willen alledrie maar één ding: winnen! Die mentaliteit zorgt voor flink wat spanning. Wie zal er uiteindelijk als eerste over de finish rollen?

Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Inge de Bruijn dolblij met overwinning (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier