Marble Mania: Leontien van Moorsel gilt van blijdschap (video)

Marble Mania: Leontien van Moorsel gilt van blijdschap (video)

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Deze week strijden sporthelden Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania.

De tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em>: Leontien van Moorsel gilt van blijdschap (video) Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv en op KIJK.nl. Deze week strijden sporthelden Kjeld Nuis, Inge de Bruijn en Leontien van Moorsel tegen elkaar op de spectaculaire knikkerbanen van de SBS6-knikkershow Marble Mania. De tekst gaat verder onder de video. De drie topsporters kijken vol spanning naar de baan. Fanatiek zijn ze zeker! Wie rolt er als eerste over de finish? Leontien van Moorsel gilt het uit van blijdschap. Haar knikkers rollen als eerste over de finishlijn. Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook StukTV-mannen in Marble Mania: "Giel, Thomas & Stefan gaan stuk" Bekijk deze video » StukTV in Marble Mania: Stefan Jurriens irriteert Giel de Winter: "Opzouten!" Bekijk deze video »
TV :
Marble Mania: Leontien van Moorsel gilt van blijdschap (video)

De drie topsporters kijken vol spanning naar de baan. Fanatiek zijn ze zeker! Wie rolt er als eerste over de finish? Leontien van Moorsel gilt het uit van blijdschap. Haar knikkers rollen als eerste over de finishlijn.

Bekijk het fragment van Marble Mania in de video hierboven.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Leontien van Moorsel gilt van blijdschap (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier