Op1 gemist? Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland wil terrassen openen op 2 maart

Op1 gemist? Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland wil terrassen openen op 2 maart

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Johan de Vos van <em>Koninklijke Horeca Nederland</em> wil terrassen openen op 2 maart Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland is klaar met de maatregelen. De lente komt eraan en de parken stromen vol, maar de overheid wil de horeca nog niet openen. In Op1 vertelt hij dat de beelden van overvolle parken iets laten ''knappen in het hoofd''. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland wil terrassen openen op 2 maart

Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland is klaar met de maatregelen. De lente komt eraan en de parken stromen vol, maar de overheid wil de horeca nog niet openen. In Op1 vertelt hij dat de beelden van overvolle parken iets laten ''knappen in het hoofd''.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Johan de Vos van Koninklijke Horeca Nederland wil terrassen openen op 2 maart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier