Op1 gemist? Hubert Bruls over plannen horecaondernemers: ''Niks illegaals doen hè''

Op1 gemist? Hubert Bruls over plannen horecaondernemers: ''Niks illegaals doen hè''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Hubert Bruls over plannen horecaondernemers: ''Niks illegaals doen hè'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Horecaondernemers zijn het zat en willen de terrassen openen op 2 maart. Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls reageert in Op1 op deze plannen. Hij snapt de onvrede, maar hij benadrukt dat er niks illegaals kan gebeuren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hubert Bruls over plannen horecaondernemers: ''Niks illegaals doen hè''

Horecaondernemers zijn het zat en willen de terrassen openen op 2 maart. Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls reageert in Op1 op deze plannen. Hij snapt de onvrede, maar hij benadrukt dat er niks illegaals kan gebeuren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hubert Bruls over plannen horecaondernemers: ''Niks illegaals doen hè'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier