Op1 gemist? Jan-Kees Emmer over prins Bernhard: ''Hij was een buitenbeentje''

Op1 gemist? Jan-Kees Emmer over prins Bernhard: ''Hij was een buitenbeentje''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Jan-Kees Emmer over <em>prins Bernhard</em>: ''Hij was een buitenbeentje'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Youp van 't Hek is niet zo te spreken is over het koningshuis, maar hij kan toch om ze lachen. ''Wat ze allemaal doen met dat geld joh,'' reageert hij in Op1. Koningshuisdeskundige Jan-Kees Emmer vertelt dat prins Bernhard een bijzondere man was. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jan-Kees Emmer over prins Bernhard: ''Hij was een buitenbeentje''

Youp van 't Hek is niet zo te spreken is over het koningshuis, maar hij kan toch om ze lachen. ''Wat ze allemaal doen met dat geld joh,'' reageert hij in Op1. Koningshuisdeskundige Jan-Kees Emmer vertelt dat prins Bernhard een bijzondere man was.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jan-Kees Emmer over prins Bernhard: ''Hij was een buitenbeentje'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier