Op1 gemist? Youp van 't Hek vertelt over bezoek aan bordeel

Op1 gemist? Youp van 't Hek vertelt over bezoek aan bordeel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Youp van 't Hek vertelt over bezoek aan bordeel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Youp van 't Hek vertelt in Op1 hoe hij verkleed als Sinterklaas op bezoek ging in een bordeel. Samen met twee pieten leek het hem wel grappig om langs te gaan bij 'Yab Yum'. Zijn dochter heeft nu een documentaire gemaakt over de plek. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Youp van 't Hek vertelt over bezoek aan bordeel

Youp van 't Hek vertelt in Op1 hoe hij verkleed als Sinterklaas op bezoek ging in een bordeel. Samen met twee pieten leek het hem wel grappig om langs te gaan bij 'Yab Yum'. Zijn dochter heeft nu een documentaire gemaakt over de plek.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Youp van 't Hek vertelt over bezoek aan bordeel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier