Flikken Maastricht aflevering 8 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht aflevering 8 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Flikken Maastricht: dood op vrijgezellenfeest

Flikken Maastricht aflevering 8 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Flikken Maastricht wordt tijdens een vrijgezellenfeest op een paintballterrein bij de aanstaande bruidegom de keel doorgesneden. MotiefDe vrienden van het slachtoffer weten van niets en hebben geen idee wie de bruidegom dood wilde hebben. De getuige van moord heeft weliswaar een motief, de bruid was eerst zijn vriendin, maar ontkent. MiljoenenDe bruidegom had een café dat volgens de boeken miljoenen omzette. Als blijkt dat buurtbewoners er nooit iemand zien, zet het Wolfs en Eva op het spoor van witwaspraktijken. ANNE+ komt met speelfilm in bioscoop en op Netflix: bekijk de aankondiging Bekijk deze video » Mysterieuze misdaadserie The Irregulars 26 maart bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht aflevering 8 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Flikken Maastricht wordt tijdens een vrijgezellenfeest op een paintballterrein bij de aanstaande bruidegom de keel doorgesneden.

Motief
De vrienden van het slachtoffer weten van niets en hebben geen idee wie de bruidegom dood wilde hebben. De getuige van moord heeft weliswaar een motief, de bruid was eerst zijn vriendin, maar ontkent.

Miljoenen
De bruidegom had een café dat volgens de boeken miljoenen omzette. Als blijkt dat buurtbewoners er nooit iemand zien, zet het Wolfs en Eva op het spoor van witwaspraktijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Flikken Maastricht aflevering 8 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier