Red Light aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Red Light aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Red Light aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is één van de grote producties die dit voorjaar te zien zijn bij de publieke omroep: de dramaserie Red Light, geproduceerd door en met hoofdrollen van Carice van Houten en Halina Reijn. Vrijdag (26 februari) is de tweede aflevering te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light vooruitkijken via NPO Plus. KijkcijfersuccesAfgelopen week ging de serie in première op de grootste tv-zender van Nederland, en met succes: er zaten meteen 1,2 miljoen kijkers klaar voor de aftrap van deze bloedstollende thrillerserie. Hierin volgen we drie vrouwen (een prostituee, een bekende sopraanzangeres en een politie-inspecteur), wiens levens met elkaar verbonden raken na een verdwijning. Aflevering 2In de tweede aflevering doet sopraanzangeres Esther (gespeeld door Reijn) aangifte van de vermissing van haar man Eric. Ondertussen ontdekt ze pijnlijke informatie, die nog meer vraagtekens oproept. De acties van inspecteur Evi (Maaike Neuville) leiden tot een confrontatie met Gust en Ingmar krijgt het aan de stok met zijn rivaal Elarbi. En prostituee Sylvia (Van Houten) doet een ontdekking die haar in tweestrijd brengt.
Uitzending :
Red Light aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het is één van de grote producties die dit voorjaar te zien zijn bij de publieke omroep: de dramaserie Red Light, geproduceerd door en met hoofdrollen van Carice van Houten en Halina Reijn. Vrijdag (26 februari) is de tweede aflevering te zien op NPO 1.

Je kunt alle afleveringen van Red Light vooruitkijken via NPO Plus.

Kijkcijfersucces
Afgelopen week ging de serie in première op de grootste tv-zender van Nederland, en met succes: er zaten meteen 1,2 miljoen kijkers klaar voor de aftrap van deze bloedstollende thrillerserie. Hierin volgen we drie vrouwen (een prostituee, een bekende sopraanzangeres en een politie-inspecteur), wiens levens met elkaar verbonden raken na een verdwijning.

Aflevering 2
In de tweede aflevering doet sopraanzangeres Esther (gespeeld door Reijn) aangifte van de vermissing van haar man Eric. Ondertussen ontdekt ze pijnlijke informatie, die nog meer vraagtekens oproept. De acties van inspecteur Evi (Maaike Neuville) leiden tot een confrontatie met Gust en Ingmar krijgt het aan de stok met zijn rivaal Elarbi. En prostituee Sylvia (Van Houten) doet een ontdekking die haar in tweestrijd brengt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Red Light aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier