Thijs Zonneveld over boycot Qatar: "Volstrekt debiel dat het niet al lang is besloten"

Thijs Zonneveld over boycot Qatar: "Volstrekt debiel dat het niet al lang is besloten"

De Britse krant The Guardian kwam deze week met een schokkende onthulling: sinds Qatar tien jaar geleden het WK van 2022 kreeg toegewezen, zijn er bij de bouw van stadions zo'n 6500 arbeidsmigranten overleden. Volgens sportjournalist Thijs Zonneveld is het "volstrekt debiel" dat er niet al lang tot een boycot van Qatar is besloten. "Dat slaat toch nergens op!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Thijs Zonneveld</em> over boycot Qatar: &quot;Volstrekt debiel dat het niet al lang is besloten&quot; De Britse krant The Guardian kwam deze week met een schokkende onthulling: sinds Qatar tien jaar geleden het WK van 2022 kreeg toegewezen, zijn er bij de bouw van stadions zo'n 6500 arbeidsmigranten overleden. Volgens sportjournalist Thijs Zonneveld is het "volstrekt debiel" dat er niet al lang tot een boycot van Qatar is besloten. "Dat slaat toch nergens op!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. CorruptieDat het WK Voetbal van 2022 überhaupt in Qatar wordt gehouden, is volgens de mensen aan tafel al een schande. SP-Kamerlid Sadet Karabulut is niet te spreken over de corruptie die er heerst en het feit dat het geen voetballand is. Ze roept dan ook op tot zowel een sportieve als een politieke boycot. Zonneveld vindt echter dat je die beslissing niet op het bordje van de voetballers mag leggen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thijs Zonneveld over boycot Qatar: "Volstrekt debiel dat het niet al lang is besloten"

Corruptie
Dat het WK Voetbal van 2022 überhaupt in Qatar wordt gehouden, is volgens de mensen aan tafel al een schande. SP-Kamerlid Sadet Karabulut is niet te spreken over de corruptie die er heerst en het feit dat het geen voetballand is. Ze roept dan ook op tot zowel een sportieve als een politieke boycot. Zonneveld vindt echter dat je die beslissing niet op het bordje van de voetballers mag leggen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thijs Zonneveld over boycot Qatar: "Volstrekt debiel dat het niet al lang is besloten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier