Jinek: krijgt Gordon spreektijd in de Tweede Kamer na petitie over online haat?

Jinek: krijgt Gordon spreektijd in de Tweede Kamer na petitie over online haat?

Entertainer Gordon is onlangs een petitie gestart om (anonieme) online haat aan banden te leggen. Inmiddels heeft hij al zo'n 36.000 handtekeningen verzameld. Mag hij binnenkort in de Tweede Kamer spreken over zijn voorstel?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: krijgt Gordon spreektijd in de <em>Tweede Kamer</em> na petitie over online haat? Entertainer Gordon is onlangs een petitie gestart om (anonieme) online haat aan banden te leggen. Inmiddels heeft hij al zo'n 36.000 handtekeningen verzameld. Mag hij binnenkort in de Tweede Kamer spreken over zijn voorstel? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. SpreektijdIn de wet is het vastgelegd dat de initiatiefnemer van een petitie bij 40.000 handtekeningen spreektijd in de Tweede Kamer krijgt. Daar zit Gordon dus al dicht tegenaan. "Maar dat is niet waarom ik het doe natuurlijk!" Voor Gordon was het sowieso al een hele overwinning dat Mediacourant, de site die zijn toorn heeft gewekt, alle haatreacties inmiddels heeft verwijderd. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: krijgt Gordon spreektijd in de Tweede Kamer na petitie over online haat?

Spreektijd
In de wet is het vastgelegd dat de initiatiefnemer van een petitie bij 40.000 handtekeningen spreektijd in de Tweede Kamer krijgt. Daar zit Gordon dus al dicht tegenaan. "Maar dat is niet waarom ik het doe natuurlijk!" Voor Gordon was het sowieso al een hele overwinning dat Mediacourant, de site die zijn toorn heeft gewekt, alle haatreacties inmiddels heeft verwijderd.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: krijgt Gordon spreektijd in de Tweede Kamer na petitie over online haat? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier