Jan Struijs waarschuwt horeca in Jinek: "We gaan echt handhaven op illegale acties"

Jan Struijs waarschuwt horeca in Jinek: "We gaan echt handhaven op illegale acties"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

Jan Struijs, de voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, schoof donderdagavond aan bij Jinek om de horeca te waarschuwen. Veel ondernemers willen vanaf aanstaande dinsdag (2 maart) de terrassen openen, maar dit mag nog niet vanwege de coronamaatregelen. Struijs zegt dat er streng gehandhaafd gaat worden op "illegale acties".

<em>Jan Struijs</em> waarschuwt horeca in <em>Jinek</em>: &quot;We gaan echt handhaven op illegale acties&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv. Jan Struijs, de voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, schoof donderdagavond aan bij Jinek om de horeca te waarschuwen. Veel ondernemers willen vanaf aanstaande dinsdag (2 maart) de terrassen openen, maar dit mag nog niet vanwege de coronamaatregelen. Struijs zegt dat er streng gehandhaafd gaat worden op "illegale acties". Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Struijs waarschuwt horeca in Jinek: "We gaan echt handhaven op illegale acties"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Struijs waarschuwt horeca in Jinek: "We gaan echt handhaven op illegale acties" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier