Jinek gemist? Kim Malou over haar paniekaanvallen en depressies

Jinek gemist? Kim Malou over haar paniekaanvallen en depressies

Zangeres Kim Malou, wiens muziek op het platenlabel van Gordon uitkomt, sprak donderdagavond met Eva Jinek over haar single 'Deel van mij', waarin ze zingt over haar overwinning op angststoornissen en depressies. "Het was geen leven, het was overleven op zijn best."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Kim Malou over haar paniekaanvallen en depressies Zangeres Kim Malou, wiens muziek op het platenlabel van Gordon uitkomt, sprak donderdagavond met Eva Jinek over haar single 'Deel van mij', waarin ze zingt over haar overwinning op angststoornissen en depressies. "Het was geen leven, het was overleven op zijn best." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Kim Malou over haar paniekaanvallen en depressies


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Kim Malou over haar paniekaanvallen en depressies of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier