De Vooravond: Anna Nooshin over haar bewondering voor Billie Eilish

De Vooravond: Anna Nooshin over haar bewondering voor Billie Eilish

Anna Nooshin had al vroeg in de gaten wat voor een bijzonder talent Billie Eilish is. Wat spreekt haar zo aan in de zangeres? "Wat ik altijd fascinerend vind bij haar is dat ze laat zien hoe moeilijk het voor vrouwen is om jezelf te zijn in de muziekindustrie."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.

De Vooravond: <em>Anna Nooshin</em> over haar bewondering voor Billie Eilish Anna Nooshin had al vroeg in de gaten wat voor een bijzonder talent Billie Eilish is. Wat spreekt haar zo aan in de zangeres? "Wat ik altijd fascinerend vind bij haar is dat ze laat zien hoe moeilijk het voor vrouwen is om jezelf te zijn in de muziekindustrie." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 25 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 25 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Vooravond: Anna Nooshin over haar bewondering voor Billie Eilish


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Anna Nooshin over haar bewondering voor Billie Eilish of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV