Live stream loting Europa League met Ajax

Live stream loting Europa League met Ajax

Kijk hier op vrijdag 26 februari vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Ajax.

Op maandag 26 februari wordt er weer geloot voor de Europa League, ditmaal voor de achtste finales. De loting - met Ajax - is vanaf 13.00 uur te zien op ESPN 1 en via bovenstaande livestream.

Ajax kan ditmaal alle ploegen loten die door zijn gedrongen tot de achtste finales. Dit zijn bijvoorbeeld Arsenal, Manchester United, AS Roma en de Spurs.

De achtste finales worden gespeeld op 11 maart en 18 maart.

De loting voor de achtste finales van de Europa League is vrijdag 26 februari vanaf 13.00 uur live te zien via bovenstaande livestream.

Live stream loting <em>Europa League</em> met Ajax Kijk hier op vrijdag 26 februari vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Ajax. Op maandag 26 februari wordt er weer geloot voor de Europa League, ditmaal voor de achtste finales. De loting - met Ajax - is vanaf 13.00 uur te zien op ESPN 1 en via bovenstaande livestream. Ajax kan ditmaal alle ploegen loten die door zijn gedrongen tot de achtste finales. Dit zijn bijvoorbeeld Arsenal, Manchester United, AS Roma en de Spurs. De achtste finales worden gespeeld op 11 maart en 18 maart. De loting voor de achtste finales van de Europa League is vrijdag 26 februari vanaf 13.00 uur live te zien via bovenstaande livestream. Samenvatting Ajax - Lille (Europa League) Bekijk deze video » Erik ten Hag over Ajax-overwinning: ''Fantastische prestatie'' Bekijk deze video »
Live :
Live stream loting Europa League met Ajax


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream loting Europa League met Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier